Najnovšie recenzie zo sekcie Džemy a marmelády
ešte som neotvorila... ale je hustý a za skvelú cenu - my sme väčšia rodina...
- Ešte som neochutnala
Dobrá, výrazna chuť pravého slivkové lekváru.
Tak ako má byť.
Vynikajúci džem, ktorý nie je presladený. Len jemnúčko sladký.
- super, manžel mi ho hneď zjedol
Vyborny kyselkavy dzemik ku vlockam
- Kvalitný produkt bez pridaného cukru
Džem si dávam do bieleho jogurtu a rozmiešam s vločkami, je to dobrá kombinácia. Ale je dobrý aj na maslovú vianočku. Určite odporúčam vyskúšať.
- Chuť
Malinjy, maliny, maliny, červené, sladučké, veľké a chutnučké maliny. Odporúčam ich jesť do sýtosti pre naše zdravie, vitamíny a dobrej nálady.
Celá rodina miluje čučoriedky, v akejkoľvek podobe. Sú zdravé, chutné, len by nemuseli naši predajcovia ich tak draho predávať, anajmä v sezóne. Osobne som zbierala čučoriedky a viem, aká je to robota nielen so zberom, ale aj s čistením, umývaním, závaraním a podobne. Ale, ak sa urodia aj u nás doma, naše ovocie by sme mohli kupovať aj lacnejšie a to nielen čučoriedky.
kvalita
Osahuje drobné jadierka,ale chutí dobre.
nemá chybu
Chutný , ale obshuje jadierka, čo môže prekážať deťom a konzumentom so zubnou náhradou
- nie je to uplne dzem a predsa plne zastupi ulohu dzemu. Pre mna super produkt. Potesi do palaciniek, na chlebik, ked mam chut na sladke, do tapiokoveho pudingu. Tenucka vrstva staci, je dost sladky
- niektore prichute je lahsie nakrajat ako rozmiesat, natriet:) jablko je tekute, jahoda a lesna zmes su tuhe
- Vysoký podiel ovocia
Spokojnosť.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »