Agritur Marhuľový džem Top Bio 210 g
Odporúčané ponuky (1)
Popis produktu
Parametre produktu
Recenzie
, zakúpené v DOBRIO
- Úžasný a chutný džem
- Bez pridaných sladidiel
- Konečne džem aj pre malé deti
, zakúpené v DOBRIO
- Chutný džem.
Marhuľový mám rada. Aj iné, ale z lesného ovocia mi troška vadia malé jadierka. Objednala som si marhuľový, ale omylom mi prišiel ananásový. Ale marhuľový som už tiež mala, tak ho poznám. Ananásový som ešte neotvorila.
, zakúpené v DOBRIO
je výborný, kyselkavý, skoro ako keby som ho robila ja doma, pre tých ktorí nemajú radi veľmi sladké džemy tak ho vrelo doporučujem
Parametre produktu
Popis produktu
Prémiový džem z marhúľ vyrobený bez použitia pektínu (gelfixu), cukru a akýchkoľvek zahusťovadiel.
Vďaka procesu výroby pod tlakom menším ako 1 bar a maximálnej teplote 45 – 50°C si džemy uchovávajú všetky enzýmy, minerály a vitamíny, ktoré sa nachádzajú v ovocí. Tento proces výroby zabezpečí, že ovocie si zachová pôvodnú vôňu, farbu a chuť.
Na výrobu 100g džemu bolo použitých 150g čerstvých a dozretých marhúľ.
Džemy TOP BIO patria medzi najkvalitnejšie džemy, ktoré sú dostupné na trhu, pretože sa v nich neničia enzýmy, vitamíny a minerály varom pri 100°C ako pri tradičnom spôsobe výroby džemov.
Tip na čítanie
Džem bez cukru - existuje vôbec? Prinášame aj nemožné!
Zloženie marhule*, koncentrovaná hroznová šťava*, citrónová šťava* *z biologického poľnohospodárstva
Výhody TOP BIO džemov vyrobených z ovocia od farmárov
Bez zahusťovadiel (pektínu).
Bez konzervantov.
Bez umelých aróm.
Bez farbív.
Bez pridaného cukru (obsahujú len prirodzene sa vyskytujúci cukor v ovocí).
Vyrobené z talianskeho ovocia pochádzajúceho priamo od farmárov.
Ovocie je vypestované farmármi združenými v Cooperativa Agritur, ktorá sa nachádza v blízkosti regionálneho parku Corno alle Scale pri Bologni.
S nízkym obsahom cukru, takže sú vhodné aj pre ľudí s nízkosacharidovou diétou.
Ovocie sa zhromažďuje vo veľkom tlakovom kotli, ktorý je hermeticky uzatvorený (viď. obr.). Výhody tohto kotla sú pozoruhodné a zásadné pre zachovanie chuti, farby a vône spracovávaného ovocia.
Tlakový kotol varí ovocie pod tlakom ( tlak je menší ako 1 bar). To umožňuje z ovocia extrahovať vodu už pri teplote 45 – 50 °C veľmi rýchlo, čím sa zachovajú nezmenené organoleptické vlastnosti spracovaného ovocia. Tento proces sa výrazne odlišuje od tradičného spracovania džemov pri teplote 100 °C.
Nakoľko sa ovocie spracováva pod tlakom a pri teplote 45 – 50 °C, tak si ovocie zachováva prirodzenú farbu, pretože neoxiduje počas spracovávania. Spracované ovocie sa vyznačuje aj vynikajúcou vôňou a chuťou.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Hodnotenia produktu
, zakúpené v DOBRIO
- Úžasný a chutný džem
- Bez pridaných sladidiel
- Konečne džem aj pre malé deti
, zakúpené v DOBRIO
- Chutný džem.
Marhuľový mám rada. Aj iné, ale z lesného ovocia mi troška vadia malé jadierka. Objednala som si marhuľový, ale omylom mi prišiel ananásový. Ale marhuľový som už tiež mala, tak ho poznám. Ananásový som ešte neotvorila.
, zakúpené v DOBRIO
je výborný, kyselkavý, skoro ako keby som ho robila ja doma, pre tých ktorí nemajú radi veľmi sladké džemy tak ho vrelo doporučujem